Our Blog

Pure liefde ….een gevoel dat je vooral op die moment overmeesterd.

Dit ongelooflijke moment die je nooit kan overdoen kunnen herbekijken en herbeleven kan soms een o zo waardevolle betekenis hebben.

Dat moment, die liefde op het eerste gezicht (want dat was en is nog steeds de allerbeste omschrijving die ik kan geven toen ik voor het eerst mijn kinderen in mijn armen kon houden), kunnen vastleggen en koesteren voor eeuwig is zo kostbaar.

Als we eerlijk zijn hangen we zoveel geld aan die kleertjes, kamerspulletjes, speelgoed, feest, geboortegeschenkjes die na enkele jaren ofwel niet meer in de mode zijn, of ze zijn uit de spullen gegroeid of de mensen bewaren die goedbedoelde geschenkjes niet …. maar bedenk voor jezelf eens hoeveel de waarde van dit alles opweegt tegen de waarde van dat guitige lachje de pretoogjes, de vlezige billetjes, die mooie krulletjes, dat is waar het uiteindelijk om draait en daar mag voor mij best een budget naartoe kunnen gaan, want deze unieke trekjes demoderen niet, worden, niet te klein, gooien we niet in de prullebak, gaan niet kapot… Deze zijn er voor eeuwig !!

De energie, de adrenaline, de spanning, het meeleven met wat op dat moment in jullie leven gebeurd is voor mij heel bijzonder en speciaal om daarvan deel te mogen uitmaken. Ik voel het als een missie om er dan ook voor te zorgen dat jullie hiervan mooie beelden hebben, beelden die misschien ooit heel veel betekenis zullen hebben …

Ik vind het een waar genoegen jullie te mogen bijstaan als geboortefotografe en jullie nieuwe bladzijde in jullie leven te mogen vastleggen.

Ik kijk er dan ook naar uit om voor jullie the storyteller of new love in your life te mogen zijn.

Liefs

Ankie

Scroll Up
error: Content is protected !!