Our Blog

Graag profileer ik mezelf als vintage, romantische portretfotografe met als specialiteit newbornfotografie en dit zoveel als mogelijk met natuurlijk licht.

Daar het voor mij belangrijk is dat mijn fotografie voor mensen een beleving is, trek ik dan ook hiervoor steeds de nodige tijd uit.

Mijn streefdoel is steeds om de persoon voor de lens mooi, belangrijk, gelukkig en positief te laten zijn. Daarvoor heb ik wat tijd nodig om dit op een zo aangename en rustige manier mogelijk te maken.

De stijl die ik neerzet is soms een beetje terug in de tijd… De dromerige sferen van David Hamilton, de mistige uitstraling en vintage looks door het gebruik van oa gepaste accessoires hiervoor zijn een uitdaging.

In de verschillende seizoenen hou ik ervan om te fotograferen in ‘the magic hour’ net voor zonsondergang daar ik het licht die je op dat moment krijgt zo ontzettend mooi vind.

Eigenlijk zou ik zeggen dat ik meestal, het liefst puur en niet geregisseerd werk maar als ik je voor bepaalde soort fotografie je op je best op de foto wil neerzetten is soms een kleine aanwijzing ene die de foto net dat ietsje meer kan geven.

Voor koppelshoots, zwangerschapsfotografie, gezinsshoots vind ik het heerlijk om bij mooi weer buiten te fotograferen tijdens een mooie wandeling in de natuur. Dat geeft ons de tijd om elkaar beter te leren kennen en op een ongedwongen manier in een mooi decor hier en daar even halt te houden en mooie foto’s te maken.

Ik gebruik mijn kennis, passie en creativiteit om baby’s, kinderen, vrouwen, koppels … op een mooie, spontane manier te fotograferen.

Invloeden van vintage, romantisch vind je dus meestal terug in mijn foto’s, dus ga ik ervan uit dat je ook daarom voor mij hebt gekozen, omdat deze stijl ook bij jou past.

I don’t shoot what it looks like I shoot what it feels like.

Tijdens de sessie kijk ik niet op mijn horloge (trouwens ik draag er gene 😉 )

Ik wil zonder tijdsdruk bezig kunnen zijn met de shoot die jullie geboekt hebben, zorg er dan ook voor dat jullie agenda het ook toelaat hier ten volle van te genieten.

Hou dan bv ook rekening met het ritme van jou kind bij het boeken van een shoot tijdens het eerste levensjaar. Als je kind in de namiddag bv nog een dutje doet plan dan best de shoot in de voormiddag bv.

Steeds rekening houdend in de mate van het mogelijk van jullie wensen kijk ik ernaar uit jullie te ontmoeten

Ankie

Circle of life

Scroll Up
error: Content is protected !!