Our Blog

Telling your family story by capturing the everyday events and not just the milestones

Ben je niet zo voor geposeerde foto’s maar heb je liever een meer spontane, natuurlijke stijl ? dan is deze sessie de geknipte voor jou .

De vertaling zegt het eigenlijk fotografie van “het leven zoals het is”. Je kind mag spelen en lekker zichzelf zijn en jullie uiteraard ook en liefst niet geposeerd !!

Ik maak gewoon foto’s bij jullie thuis, in jullie eigen comfortzone zowel binnen als buiten in de tuin of in de omgeving tijdens een wandeling. Ik fotografeer wanneer jullie iets eten, een spelletje spelen, aan het tekenen zijn, helpen in de keuken, een toerke hebben, zot doen, springen op het bed… Kan ook in combinatie met een newbornlifestyle shoot. Is een ideaal moment om zowel foto’s van de nieuwe baby als van je gezin te hebben terwijl bv broertjes en zusjes die mee helpen met de verzorging, foto’s van de baby die voeding krijgen enz….

Sta eens heel even stil welke foto’s je later wilt tonen aan je kinderen ? Welke herinneringen je ze wilt meegeven…enkel de milestones of ook de mooie thuismomenten.

Foto’s waarop ze zich bezig houden met hun dagelijkse dingen die zo typisch zijn voor elke leeftijd? Bij zo een soort fotografie is het resultaat een mooi verhaal van jullie gezin in beeld.

Ik ben mij heel bewust op het moment dat jullie dit boeken dat ik zal binnendringen binnen jullie leefwereld en ik dring er dan ook op aan dat jullie niks anders gaan doen aan jullie huis omdat ik zal langskomen. Want uiteindelijk vertekend dit enkel het beeld voor jullie zelf en dit zou ik jammer vinden. Als ik achter mijn camera sta zie ik niks meer rondom mij dan het beeld die ik wil hebben, ik laat gewoon alles gebeuren en dit zal je ook zien in het resultaat. Fotografie zoals het werkelijk is. En dit is ook wat jullie geboekt hebben. Uiteindelijk bepalen jullie wat wel of niet in een album of op sociale media komt zodoende dat foto’s die jullie er liever niet bij hebben dan ook gewoon de prullenbak in kunnen . Neem me dus niet kwalijk als ik alsnog foto’s ga maken van dingen die jullie misschien niet willen of mama’s of papa’s die niet op de foto willen, achteraf kun je zelf beslissen wat wel of niet ok is. Er mag dus geen stress zijn daarrond de verrassing zal des te groter zijn achteraf over het resultaat !!

Love to meet you

Ankie

Circle of Life

Scroll Up
error: Content is protected !!