Focus

brengen op jezelf

Unique Experience

Direct bekijken

ervaar het onbekende

Unique experience is het antwoord van mijn creatieve wereld en expressie van mijn ideeën. Deze unieke benadering geeft uitdrukking weer van gewone mensen op een originele manier.  Elk beeld die je hier zit is gemaakt van mensen die geen ervaring hebben voor de lens en op hun manier ook even uit hun comfortzone zijn gegaan. Unique Experience schijnt even met een ander licht. Het zorgt ervoor dat de beelden, in een nieuw perspectief een fantastische weergave worden van jezelf.

Je wordt uitgedaagd, soms op excentrieke wijze. Maar hierdoor komt Gevoel & Kunst samen naar boven in een krachtig beeld.

Fine Art

Onderscheidt zich door verschillende elementen zoals doeken, bloemen omdat die zorgen voor een fijne touch die je foto kunstig maakt

Puur

Je bent misschien bekend met portretfotografie, maar heb je ooit het genoegen gehad om de kunstvorm te ervaren?                    De resultaten zijn buitengewoon en bieden gewoonweg verbluffende kunst aan je muur.

Boudoir

Geniet van de ontdekkingstocht naar je lichaam vanuit een andere lichtinval. Boudoirfotografie is een belevenis, even jezelf overtreffen en grenzen verleggen.

Maar…. ik  begeleid jou in alle stappen van deze aparte stijl. Ik maak beelden die een pure en sensuele reflectie weergeven met oog voor de kleine elementen die zorgen voor de verfijning van jouw beelden .

Sensueel

Op die manier wil ik je net dat tikje extra geven en je nog meer naar jezelf laten kijken zoals anderen je zien:

Vintage

Met een knipoog naar vervlogen tijden jezelf op een andere manier in beeld brengen. Weer even in bomma haar kledij. of met Een vintage accesoire die wonderen kan doen. En wat nog beter is een uniek decor, waar de tijd even is blijven stilstaan.

Breng het verleden weer even tot leven.  Voel het, zie het, straal het uit… In oude kleren, in een huis van vervlogen tijden… vintage elementen. Dit samenbrengen kan jouw vintage portret bijzonder maken.

 

Knipoog naar vervlogen tijden

Portret

tijdloos

Een portret vertaald zich in een beeld van één of meerdere personen, met het gezicht en de blik als unieke eigenschap en aandachtspunt. Het maken van het beeld is bewust gepland en voorbereid.

Fine Art

Het werken met verschillende elementen zoals doeken en bloemen zorgen voor een fijne touch die de foto tot kunst brengt

Boudoir

Pure sensuele verfijning van jezelf. Gezien door een subtiele lichtinval en gekenmerkt met kleine elementen.

Vintage

Een knipoog naar vervlogen tijden. Zonder heimwee maar met gebruik van vintages spulletjes uit de tijd van weleer.

Portret

Creeëren van een authentiek tijdloos beeld die verstilling en rust kan brengen in drukke of emotionele tijden.

error: Content is protected !!