Our Blog

0

Tijd om onder de wol te gaan en dan  …..

Dan komt er net nog een post binnen…  eentje die privé is maar die voor mijn part de wijde wereld in mag !!

Zo gewoon als ze is, zo bijzonder en speciaal, lief en met haar eigen karakter en eigenlijk toch wel een beetje een reflectie van mezelf…  en dat weet ze !

Ik ben trots te kunnen zeggen dat ze mijn dochter is.

Haar ‘Circle of Life’ is er ook eentje die nog niet de gemakkelijkste weg gekozen heeft of moet ik zeggen niet de gemakkelijkste weg die ze gekregen heeft…. Soms vraag ik het mij wel eens af..  Kiezen we onze weg, of krijgen we die ??  Vormt de weg die we gaan wie we zijn of zijn wij onze weg ???    Hmm beetje nen moeilijken misschien zo vroeg op de dag maar toch sta ik graag eens stil erbij !!

Anyway lieve meid dank je wel om wie je bent, ik ben trots op jou, we hebben samen al veel watertjes doorzwommen. Al vele conflicten gehad (kleintjes welliswaar). Maar ook veel plezier.  En daar draait het om, de balans vinden in het moeder zijn, de balans vinden dochter te zijn en we doen het goed.  Ik ben blij je gelukkig te zien in je eigen nieuwe wereldje en ik weet dat er gemis is….. maar weet ook dat ik er altijd voor je zal zijn.

Moeder zijn is iets voor het leven wat er ook gebeurd. En ik zou niks anders willen.

Love you kleine meid, vechtertje… Je doet het goed, dank je om wie je bent.  Ik zal er altijd voor je zijn.

Tijd nu om onder de wol te gaan  …..

 

Knuffel

Je mama

 

 

 

Scroll Up
error: Content is protected !!