Our Blog

Milkbathshoot met een héél persoonlijke toets  !!!

Of hoe je een shoot voor jezelf (en ook zeker voor mij) super memorabel kan maken.

Deze was er weer zo eentje doorspekt met herinneringen, mooie momenten, emotie, een lach en een traan… Het fotomodelleke gisteren was de lieve kleine meid die ik als eerste hier in België mocht fotograferen bij de geboorte.  En ja inderdaad gisteren dus precies een jaartje geleden !! Dat maakte het al een heel speciale shoot op zich.  Daarnaast zijn we terug de plaats gaan opzoeken waar we ook de zwangerschapshoot gefotografeerd hebben om bepaalde foto’s ook daar opnieuw te gaan maken maar dan samen met de baby, dus weer dat speciale gevoel want nu waren ze met zijn drietjes …..

En als laatste super speciaal, mooi, emotioneel moment hebben we dan het melkbadje in het mooie lange zomerse gekleurde gras geplaatst om te vullen met …….   de godendrank voor Esmeetje al een jaar aan een stuk !!!  De “moedermelk “die haar zoveel kracht en energie geeft en steeds met veel liefde gegeven door haar mama.  Letterlijk en figuurlijk een mijlpaaltje en eentje om U tegen te zeggen !!

Ik heb ervan genoten, een traantje weggepinkt bij het laden van de foto’s en al eens vlug een blik ernaar te werpen en ik ben er zeker van dat het gezinnetje moe maar voldaan is thuisgekomen met een heerlijk gevoel, uitkijkend naar hun foto’s die ze binnenkort zullen kunnen bewonderen.

En was het bijna nog vergeten ….  Een schoonheidstip uit eigen ervaring,  het ‘speciale’ melkbadje heeft Esmee een super zacht velletje bezorgd !! Moeder natuur blijft de beste schoonheidsprodukten geven !!  Je weet nu wat je te doen staat hé voor dat super zachte velletje !!

Dank jullie wel lieve schatten, jullie hebben het supergoed gedaan !!

Liefs en knuffel

Ankie

 

 

 

Scroll Up
error: Content is protected !!