Our Blog

Reflectie naar het verleden, projectie op de toekomst ….

Het motje, een soort vlinder …  wat hebben we er plezier aan gehad !!  Toen de kids kleiner waren en we samen aan tafel gezellig verhalen vertelden, hadden we soms de meest hilarische momenten zo ook de keer van de “mot”

Het verhaal ging hem kort door de bocht van het ene kind die het andere kind een “mot” gaf.  Waarop de vraag van één van de kids kwam “wat is dan wel een mot ?? ”  wel antwoorde ene van de kids een soort vlinder !!  Zo een momenten, hilarisch, schitterend om nooit te vergeten !!

Maar goed het motje, de vlinder augustus 2017 zovele jaren later komt het motje, de vlinder terug in mijn leven maar dan fysiek maanden aan een stuk, na het overlijden van mijn zoon …  overal kom ik het tegen.

Op mijn auto, als ik in mijn bad zit, als ik buiten ben, in huis overal …..  Maar het heeft mij kracht dat motje, die vlinder, ik weet dat jij het bent.  Dank je wel om er te zijn, dank je wel voor je tekenen.  En als het motje er dan niet meer is dan sta je daar niet zo direct bij stil, tot …. het momentje dat het motje er terug is op die belangrijke momenten in mijn leven.  Net zoals gisteravond.  En ik wist en ik voelde dat het goed was, dat het ok was, dat ik groen licht kreeg.  Reeds maanden, weken, ben ik achter de schermen bezig aan het werken aan mijn website, schrijven en herschrijven, bekijken en herbekijken, perfect imperfect, zoals ik ben en altijd zal zijn……

Vele keren een yes moment en dan ook weer nope….  maar gisteren bij het zien van mijn vriend de mot, het vlindertje voelde het als een nieuwe geboorte, mijn geboorte, de geboorte van mijn website, een nieuw hoofdstuk.

Dank je wel lieve mot, dank je wel lieve vlinder, dank je wel Siem om er te zijn, te zijn voor mij, zoals ik er altijd ben geweest voor jou. xxx

Ik hoop jullie te kunnen inspireren en te laten genieten van de beelden die ik maak.

En misschien als mijn stijl jullie bevalt mag ik je ontmoeten.  Jij met ‘jouw’ uniekheid, jouw pracht en mooiheid.

www.circleoflife.be

Liefs

Ankie

Scroll Up
error: Content is protected !!