Our Blog

Lieve klantjes, toekomstige klantjes het was even stilletjes en zal nog een tijd zo blijven 

In de studio hangt er een akelige stilte, een leeg gevoel, een kilte….

 

Toch moet ik toegeven blij te zijn dat het eindelijk  voor iedereen een beetje door te dringen want we kunnen er dus nu echt niet meer omheen.
Het was een woelige week met onbegrip, begrip, ongeloof en geloof maar het was zeker niet de makkelijkste week.
Toch niet voor mij althans maar ben ervan overtuigd dat dit voor jullie ook zo zal geweest zijn !

Vorige week werd er dubbel gewerkt om nog shoots tussen de drukke agenda door te nemen, vorige vrijdag werden door mij al een groot deel van de shoots geannuleerd omdat het voor mij onmogelijk is om voor newborns en zwangerschapshoots bv 1,5 meter afstand te houden.
En deze week was het alle bestelafspraken nog snel ertussen nemen en vanaf woensdag alles annuleren en volledig op online modus omschakelen.
Dat heeft mij veel energie gevergd, en nog, want nu begint de mallemolen om dus alles in omgekeerde workflow online afgewerkt te krijgen voor iedereen.

Let op !!! De beelden die gemaakt zijn die zijn er uiteraard en komen zo snel mogelijk via een online galerij jullie kant op !
Ik hoop dan ook op een beetje begrip en geduld van jullie kant.

 

Voorlopig heb ik al mijn afspraken dus afgeblazen tot en met 5 april met heel veel pijn in het hart, want mijn fotografie is een droom waar ik mee gestart ben in een heel moeilijke periode in mijn leven en die mij doorheen deze moeilijke periode heeft gerokken en getrokken , maar onze en ook uw veiligheid gaan hoe moeilijk ook voor 100 % op de eerste rij staan nu.
Nooit had ik gedacht of ook maar durven dromen toen ik begon dat dit me ging overkomen, net nu ik een beetje op dreef kwam.

Maaarr…. we blijven positief en zoeken naar alternatieven en opportuniteiten.

Mensen die dit willen zullen de shoot kunnen verplaatsen naar een andere datum, ik heb eigenlijk zo goed als iedereen denk ik persoonlijk verwittigd maar gezien het vele heen en weer gemail en gebel wil ik niemand vergeten en ook hier dus nog even de boodschap brengen.

Het is heel jammer voor de mensen die nu wat kwaad op mij zijn omdat ik bepaalde shoots of afspraken niet heb willen doen  maar misschien zullen ze me ooit wel bedanken.

Het is als kleine zelfstandige niet evident zomaar al je inkomen de deur te zien uitvliegen, maar weet dat er nog mogelijkheden genoeg zijn om binnenkort alsnog een mooie reportage te laten maken met enkele weken verschil en ik zal dat dan ook met veel plezier doen.

Zal wel mijn agenda moeten bewaken dat deze weer niet zo overvol geraakt als de laatste twee weken geweest ! Want alles inhalen zal een huzarenstukje worden.

 

Blijf gezond en wel

Dan zien we mekaar snel

 

Liefs

Ankie

www.circleoflife.be

#nuevenopmijnpositievenkomen#safetyfirst#corona#stayhome#levenvaneenzelfstandige

Scroll Up
error: Content is protected !!