Our Blog

Omdat ongeacht wat er in mijn leven gebeurd ik wil blijven dromen.

Dus had ik voor dit jaar op mijn droombord oa. awards gezet.

Uiteraard komen deze er niet zomaar…
Je moet er voor werken, er naar toe streven, en met een klein hartje meedoen.  Stappen zetten in voor mij een grotere wereld.

Ja het is voor mij grenzen verleggen, maar ik wou dit jaar knoppen omdraaien en het gewoon doen.

En dan maar hopen dat ik bij de gelukkigen mag zijn.
Eens een tegenslag en niet direct verkozen worden dat  hoort bij mijn mindset.  Omdat dit mij alleen maar kansen geeft om het beter te doen.

Een eerste poging dit jaar eindigde voor mij op een 2de plaats voor het publiek en op de 4de plaats voor de jury.
Was ik tevreden ja tuurlijk ! Want ik was gezien geweest, legde ik mij erbij neer ! Neen we gaan voor meer/beter.

Dus wat was ik in de wolken toen ik vrijdag getagd werd met mijn baby foto die een 3de plaats had gekregen. Ik was dolgelukkig !!

Maar OMG wakker worden was nog mooier vandaag.  Want mijn foto die ik ingezonden had voor de categorie kids was op de eerste plaats geland. Deze had ik na mijn kleine overwinning gisteren echt niet meer zien aankomen.  Voor mij was the case closed na die ene winnende foto.

Ik hoop dat ik nog aan vele kleine en grote overwinningen zal mogen deelnemen de komende jaren en dat ik mag blijven inspirerende en mooie beelden maken
voor jullie.  Jullie die elk op zich mooi zijn, mooi om gefotografeerd te worden, mooi om trots aan je muur te gangen, mooi om mij te inspireren iets te creeëren
waar je fier op kan zijn.

Ik blijf dromen, durven en doen en hoop jullie ook.
Want zonder dromen, doelen en visie geeft het leven niet zoveel te bieden.
Na tegenslagen moeten we terug door, na tegenslagen moeten we de kracht in onszelf terug oppakken om verder te gaan.  Niet bij de pakken  blijven zitten.
Ik hoop dat ik een bron van kracht mag zijn voor de mensen rondom mij, voor de klanten die komen, die zien, bewonderen, voelen….

Dank al wie in mij vertrouwd, mij volgt en mij beelden laat maken die herinneringen zijn voor het leven.

Dank aan mijn onuitputtelijke bron van inspiratie, motivatie, doorzetting, creatie.

Laat me dat unieke beeld ook maken voor jou, je kinderen, kleinkinderen, familie, vrienden redenen genoeg om te investeren in jou/jullie moment,
die er nu is maar morgen niet meer.

1 mei 2020 ben ik precies 2 jaar gestart met mijn kleine business, een droom die ik had als tiener, een eigen zaak, MIJN eigen zaak, niet een gedeelde.
En ja deze droom is uitgekomen niet zomaar, ik heb er mij voor ingezet en mij gegeven in de moeilijkste moment van mijn leven. Nu te zien, voelen dat er
erkenning komt na al die inspanningen die ik nog dagelijks lever, is (zoals er vandaag iemand zei tegen me) de kers op de taart !

 

Liefs
Jij bent de kunst waarnaar ik op zoek ben.

Ankie

#levensherinneringen#levensmomenten#artphotography#vintage#art

Comments ( 1 )

  • Evelyn Verscheure says:

    We kregen een cadeaubon van Circle of Life voor de geboorte van onze kleinste dochter. Helaas konden we die niet gebruiken voor een newborn vanwege corona (1ste lockdown) maar ooh wat zij we blij dat we dan een gezinsshoot tussen de bloesems vastlegden. Prachtige foto’s!
    Iemand die haar vak kent. Dit bleek al bij de kennismaking. Alles mooi uitgelegd in de voorbereiding, geen enkele vraag was te veel. Een warme lieve dame achter de lens die weet hoe ze de mooiste foto’s moet vastleggen. Tijdens onze shoot was er nog een fijn onverwachts extraatje, toen een pony uit het niets kwam aangewandeld. Jij speelde daar op in om nog extra leuke foto’s te maken. Onze meisjes helemaal in de wolken. Je bent een toppertje! Je hebt er supertevreden klantjes bij 😉 Doe zo voort!

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll Up
error: Content is protected !!