Our Blog

….. samen met @studiosofiesticated

16 november voor mij niet zomaar een datum, een dag ..

maar dé dag waarop jij Maxime geboren werd, wat een mooi moment.

Nu 26 jaar later dé dag die ik moet proberen in te vullen samen met je zus, je tante, je oma je opa, vake, je stiefbroers en -zus en zoveel vrienden van jou, en van ons samen.

Ik wil de tweede verjaardag die we zonder jou vierden vandaag dan ook graag delen omdat hij toch wel bijzonder was. En ook omdat ik mij er van bewust ben dat de manier waarop wij jouw geboortedag hebben ingevuld ook voor vele anderen in meerdere situaties een leuke tip zou kunnen zijn.

Er zijn vele momenten in het leven om bij stil te staan, een geboorte, een verjaardag, een feest, ziekte, een afscheid, mooie momenten, triestige momenten, momenten om bij te houden, momenten om te koesteren, momenten om te herinneren.

Vandaag vulden we in met een privéworkshop voor het maken van een asjuweeltje elk op onze manier, elk vanuit ons gevoel rondom jou. Het was een intense dag met een traan en met een lach, met denkwerk, handwerk, creativiteit en stilstaan. Even uit de rush stappen en even alles rondom ons vergeten, de stress achterlaten en genieten van het bezig zijn, het bezig zijn rondom jou, voor jou, voor ons, voor jouw dag ..

Moe maar voldaan, mochten we vertrekken met elk een mooi juweeltje, ontstaan uit gesprekken rondom jou, gevoel rondom jou, ideeën, creativiteit en de professionele begeleiding van Sofie van Studio Sofiesticated, want zonder haar zouden we dit niet gekund hebben.

Het is dan ook een ware aanrader om eender welk moment die je op een unieke manier wilt invullen.

Een ervaring rijker, een juweeltje rijker, een mooie dag rijker, blik ik terug op jouw geboortedag.

Eentje die ik niet snel zal vergeten, ik draag je van nu af weer een stukje dichter bij mij.

Dankbaar kan ik 16 november 2018 afsluiten.

 

Liefs

Ankie

 

https://www.facebook.com/search/top/?q=studio%20sofiesticated

www.circleoflife.be

 

 

Scroll Up
error: Content is protected !!