Geboren worden, nieuw leven geven en dit….van jullie samen

De geboorte van je kind,  het allermooiste wat je kan overkomen…

De spanning, de opwinding, het gevoel wanneer je voor het eerst je baby hoort, ziet, voelt, het eerste ruiken van je pasgeboren baby, de onmetelijke liefde die je op dat moment ervaart, zo uniek en voor elke geboorte weer anders.

Weet je dat je deze geweldige, unieke en wonderlijke komst van jullie baby kan laten vastleggen in een persoonlijk en beeldend verhaal, zodat je dit magische moment ook later telkens weer opnieuw kan herbeleven en delen, is een ongelooflijk cadeau voor jezelf en voor je kind.

En neen het is niet wreed, onsmakelijk of niet om naar te kijken want dit intiem en intens gebeuren fijngevoelig vastleggen is voor mij het ultieme doel van deze reportage.

Op een respectvolle, integere manier en vanuit discrete posities leg ik  de geboorte van je baby vast, vanaf het op gang komen van de weeën, de arbeid, de bevalling zelf en de eerste uren na de geboorte.

Of het nu om het eerste of één van de volgende baby’s gaat het blijft telkens opnieuw een spannende periode en elke keer weer uniek. Deze geweldige éénmalige reis van jullie baby naar deze wereld vastleggen in een verhaal zodat je telkens opnieuw deze intieme periode kan oproepen en herbeleven in de zin van het terug ruiken van je pas geboren baby, het oproepen van het gevoel die je toen had wat uniek is voor elk van jullie en voor elke geboorte opnieuw, de opwinding, de onmetelijke liefde die je op dat moment mocht ontvangen. Dit alles is voor mij het ultieme doel van deze reportage en is voor jullie zelf en voor jullie kind een ongelooflijk cadeau.

 

Meer hierover in een volgende blog .

Liefs

Ankie

Circle of Life