Our Blog

Puur, lief, klein, schattig en zo weer voorbij …

Wil jij later ook niet het gevoel hebben van had ik maar….. want die eerste uren, dagen, weken, maanden van dit grote wonderlijke nieuw leven, die je zo graag zou willen vasthouden, voor altijd zou willen herinneren, in je geheugen griffen die kleine voetjes, die koddige teentjes, die zachte wangetjes, die fijne wimpertjes, die roze lipjes…..zijn oo zo bijzonder !!

Stel je kind is 10 jaar en je hebt geen enkele mooie foto van net na de geboorte, en geloof me de tijd vliegt echt voorbij !! Nu je nog zwanger bent is het misschien nog moeilijk om je dat voor te stellen en denk je voor alles tijd te zullen hebben, maar als je kindje er eenmaal is dan gaat alles in een sneltrein vaart.

Kijk je er ook zo naar uit om je baby te ontmoeten ?? Nog even geduld dan is het zover .. maar nu nog even enkele dingetjes plannen, waaronder de shoot voor je newborn, want ja dat doe je best nu al, dat kan je dan voor jezelf al in alle geval afvinken van je lijstje en hoef je je geen zorgen meer te maken of de fotograaf van je keuze wel nog plaats zal hebben. Je kan dan alvast reeds rustig nadenken wat je met de foto’s wil gaan doen, een mooie houten photobloc om te plaatsen of een canvas voor aan de muur, een album die je later weer door kan geven aan je kind Als je belt wordt de shoot ingepland ongeveer 6 dagen na de uitgerekende datum, komt de baby vroeger of later dan verplaatsen we uiteraard de afspraak volgens de agenda op dat moment.

In een newbornshoot kunnen we uiteraard ook de partner en eventueel kinderen mee betrekken. Dit kan ook in een lifestyle newbornshoot die bij jullie thuis gemaakt wordt voor meer info hieromtrent zie een andere blog

 

Liefs Ankie

Circle of Life

Scroll Up
error: Content is protected !!