Leunen....

bij iemand die jou als persoon hoort en ziet

Meet me in my private room

Kom even thuis bij jezelf

My private room is er voor jou om te LEUNEN en te ZIJN. 

Ben jij op zoek naar iemand die je kan vertrouwen, iemand die naar je verhaal kan luisteren, iemand die intuïtief voelt wat je op dat moment nodig hebt.  Dan ben je welkom.  Gewoon op mijn sofa met een koffie en iets lekkers, maar evengoed op een plek buiten met een stevige wandeling waar ook weer intuïtief kan ontstaan wat op dat moment mag komen voor je.  

* Jij bent gewoon een fantastische vrouw, maar soms zie je het even niet of voelt het leven zwaar.  

* Je eigen omgeving kan er niet altijd mee om of wil het niet altijd meer aanhoren.  

* Je mist een plek een persoon waarbij je even kan leunen, even wat zuurstof kunt nemen.  Een plek waar je tot inzicht kan komen, jezelf terug kan gaan ontdekken.  

* Een plek waar je kan groeien naar de beste versie van jezelf.

Heb jij nood aan iemand waartegen je alles in vertrouwen kan delen, iemand die ervaring heeft met echtscheiding, burnout, verlies, rouw, zelfontplooiing, spiritualiteit…  

De afgelopen jaren heb ik vooral mijn gevoel gevolgd, enorm veel aan zelfreflectie gedaan en terug gaan voelen waar mijn lichaam nood en geeft, en wat mijn lichaam mij te vertellen heeft. 

Dat heeft mij heel veel gebracht. Momenten van stilstand en pijn maar vooral veel groei en kennis.  Op sommige momenten in je leven voel je gewoon dat je even iemand naast je nodig hebt en voor mij waren grote stappen te groot,  ik hield het liever laagdrempelig…..  aankloppen bij mensen die meer op mijn niveau zaten, het was misschien een langere weg maar eentje die me veel meer heeft laten ontdekken in mezelf.

Ben jij op zoek naar een plek waar je gewoon kan landen en thuiskomen…..  sowieso is het altijd spannend om een eerste stap te zetten, maar als je nu voelt wat ik zeg en een soort van verlichting mag ervaren, dan ben je dit niet zomaar aan het lezen…  

 

 

Mijn boudoir ruimte voor jou

Deze plek, die vroeger het kleine kamertje was voor de vrouw waar ze zich even kon terug trekken, om zich mooi te maken of gewoon om even bij haar zelf te zijn. Dat zijn we along the way kwijt geraakt.  Dat plekje hebben we precies niet meer voor onszelf.  En laat dit nu net zo broodnodig zijn in de huidige maatschappij.  Een eigen plek om tot onszelf te komen, om ons mooi te maken, om onszelf te zien, te omarmen....  We hebben dat plekje niet meer en vergeten daarom om even stil te staan bij onszelf, ons te omarmen gewoon om wie we zijn. 


Ik nodig je uit in mijn boudoir ruimte om jezelf te omarmen en te ZIEN of gezien te worden.  Gun jezelf this guilty pleasure. Tijd om even weer die vrouwelijkheid te voelen, tijd om je lichaam te omarmen met al zijn perfecte imperfecties.  


Laat me op de juiste manier het licht op jou en in jou schijnen. Je mag gezien worden door jezelf en door anderen mooie vrouw !

Wat is Fine Art portretfotografie?

Fine art is een kunstvorm die voort komt uit een concept, idee of visie van de kunstenaar/fotograaf die dmv licht, locatie, materiaal een beeld creeërt. Je bent misschien bekend met portretfotografie, maar heb je ooit het genoegen gehad om deze kunstvorm te ervaren? Als je dat nog niet hebt gedaan, wordt het tijd dat eens te doen. 

Om een idee te krijgen wat fine art portretfotografie bij mij inhoudt, heb ik een fotogalerij klaar voor jou. Let’s have a look …

 

Boudoir

Your time to shine

Boudoir is een belevenis, en een moment om jouw lichaam te ontdekken en hoe anders je kunt zijn. Want welke stijl bij je past en waar jij je prettig bij voelt, is natuurlijk heel persoonlijk.

Ik begeleid jou in deze aparte stijl voor beelden die een pure en sensuele reflectie weergeven . De verfijning zit in kleine elementen.

Sensueel

Op die manier wil ik je net dat tikje extra geven en je nog meer naar jezelf laten kijken zoals anderen je zien:

prachtig & uniek!

Kijk Even Mee Hoe Anderen Dit Hebben Ervaren

Vintage

Voor sommige mensen is dit alledaags, maar als dat voor jou niet het geval is kan het alsnog heel leuk zijn voor een fotoshoot. Juist even wat anders.

Knipoog naar vervlogen tijden

Breng het verleden tot leven en maak een foto van mij die zoveel mogelijk op de “Bomma-foto” lijkt.

Een foto is steeds wel een moment van even stil te staan ook in deze tijd kan het heel aangenaam zijn bij deze verstilling.

Portret

Een foto is steeds wel een moment van even stil te staan ook in deze tijd kan het heel aangenaam zijn bij deze verstilling.

Unique Experience

Fine Art

Het werken met verschillende elementen zoals doeken, bloemen zorgen voor een fijne touch en de foto tot kunst brengt

Boudoir

Zorgt deze apart stijl voor een pure sensuele verfijning want het zit in kleine elementen

Vintage

Een knipoog naar vervlogen tijden. Geen heimwee maar een leuke en verfijning van door gebruik van element uit de tijd.

Portret

Een foto is steeds wel een moment van even stil te staan ook in deze tijd kan het heel aangenaam zijn bij deze verstilling.

error: Content is protected !!

Let’s make your vision a reality!

Want to discuss my work or a challenge you’re facing?  Leave your details and I’ll get back to you
circle of life

Newsletter

Sign up to our newsletter

My private room

Dank je om deze brochure te downloaden. Wens je meer info neem dan gerust contact. 

Tips voor newbornshoot

Dank je om deze brochure te downloaden. Wens je meer info neem dan gerust contact. 

Kledingtips & algemene tips

Dank je om deze brochure te downloaden. Wens je meer info neem dan gerust contact. 

Algemene
Infobrochure

Dank je om deze brochure te downloaden. Wens je meer info neem dan gerust contact.