Scrollend door facebook
nu een dik jaar geleden

22 november 2019
zie ik deze foto… en ik denk bij mezelf, ja het kan !

Neen geen onbekende. Maar de zoon van.. Even sta ik erbij stil, mijn gedachten vliegen alle kanten op maar ik scroll door.  Niet lang want  ik scroll terug.  Het beeld raakt me, die ogen, die blik, de setting. Iets zegt  binnenin mij dat ik iets moet doen met de foto om hem nog mooier te maken.  De foto die een belangrijke herinnering geworden is.  Want die mooie jongen met zijn helblauwe ogen is er niet meer…

Ook ik  weet ondertussen  wat het gevoel van gemis is.  Het besef van niet meer kunnen knuffelen, niet meer kunnen vastpakken. Want ja ook ons werd hetzelfde lot getroffen.

No matter what ik ga er gewoon mee aan de slag al is het maar voor mezelf.  En ik creëer nieuwe beelden, dezelfde jongen met een andere achtergrond gewoon het voelt rustiger en vrediger voor mij. Het was een me moment en ik heb er deugd van gehad dit te doen.

De foto zit in een paar nieuwe kleedjes,
maar wat doe ik er nu mee…

Ik laat het gerust.
Sla de beelden op.
En ga verder waar ik gebleven ben.

Januari 2020. Nieuwjaarsreceptie op het gemeenteplein. Ik zie haar… zou ik … is het de moment ??   Ik trek mijn stoute schoenen aan en toon op mijn gsm wat ik gemaakt heb voor haar.  Ze is ontroert, vertelt me dat dit de enige mooie foto is die ze heeft van hem.  Ik krijg een warm gevoel van binnen en voel me blij dat ik dit heb gedaan voor haar, wat ze er ook mee zal doen.

Ik denk ergens in de zomer van 2020 zie ik de foto passeren. Het doet me deugd ..  ze gebruikt hem.

23 november 2020 ik zie een bericht passeren reeds 11 jaar geleden ….  met de foto die ik voor haar gemaakt heb.  Zooo blij dat ik met een klein hartje dit beeld een dik jaar geleden zomaar van haar fb heb geplukt, en er iets moois van heb gemaakt. Dit is niet de enige foto die ik reeds herwerkt heb voor mensen dus ja het kan ook voor U en uw geliefden.  Just ask…

Warme virtuele knuffel in deze bizarre tijd.

Liefs
Ankie

 

 

 

 

error: Content is protected !!

Let’s make your vision a reality!

Want to discuss my work or a challenge you’re facing?  Leave your details and I’ll get back to you
circle of life

Newsletter

Sign up to our newsletter

My private room

Dank je om deze brochure te downloaden. Wens je meer info neem dan gerust contact. 

Tips voor newbornshoot

Dank je om deze brochure te downloaden. Wens je meer info neem dan gerust contact. 

Kledingtips & algemene tips

Dank je om deze brochure te downloaden. Wens je meer info neem dan gerust contact. 

Algemene
Infobrochure

Dank je om deze brochure te downloaden. Wens je meer info neem dan gerust contact.