Over Mezelf

Graag profileer ik mezelf als vintage, romantische portretfotografe.

Mijn werkgebied is alles rond nieuw leven, zwangerschap, geboortes,newborn zowel studio als lifestyleshoots. Maar ik heb nog mijn creatieve kant die zich profileert in  de vintage/artshoots die toch wel een beetje mijn fotografie doorspekt. Ik kan het niet laten om er nu en dan die toets aan te geven.

Het is een andere stijl van fotograferen maar toch typerend voor wie ik ben, creatief, veelzijdig, duizendpoot, van alles een beetje thuis, mysterieus….

Ik hou van de stijl die je even een beetje terug in de tijd doet wanen, alsook de dromerige beelden die me doen denken aan mijn jeugdjaren en de wel besproken David Hamilton, de mistige, wazige, (ietwat zoeken achter het beeld), uitstraling en vintage looks. Dit creëren met de nodige accessoires en het stylen van de shoot is voor mij al een uitdaging vooraleer ik aan het fotograferen begin…  Altijd op zoek naar spulletjes want dat triggerd mij tot nieuwe creaties. Dus als je van dingen af wilt of in bruikleen wil geven laat maar komen ..

Het belangrijkste in mijn fotografie is de beleving. Daarom kies ik er ook voor om voldoende tijd te plannen voor de shoots dat ik de juiste beelden kan maken zonder tijdsdruk te hebben.  Ik ben op een punt gekomen dat ik zo goed als mogelijk, stress wil bannen uit mijn leven, en dit even te delen met jullie voor dat kleine moment dat je bij me bent.  Ik zou het dan ook fijn vinden dat jullie dit moment ‘speciaal voor jullie voorzien’ zo rustig mogelijk kunnen beleven.  Dus plan die dag dan ook je agenda niet overvol of liever plan gewoon niksj.

Mijn voorliefde gaat uit naar de warme, vintage/art beelden zowel in studio als buiten. En dan vooral van die zomeravonden met die prachtige, warme tinten van de ondergaande zon. Perfect voor beelden met net dat ietsjes meer ..

Ik probeer zoveel mogelijk een gevoel vast te leggen en niet een plaatje als je snapt wat ik bedoel…  Ik denk dat doorheen de tijd de invloeden van mijn stijl meer en meer zichtbaar worden en dus ga ik er van uit dat de keuze door jou bij mij gevallen is juist omwille van de stijl die ik neerzet.

 

Ik kijk er alvast naar uit jullie te ontmoeten en samen een uniek moment te creeëren als herinnering voor later.

 

Liefs Ankie

Scroll Up
error: Content is protected !!