Ankie Dierick

het blijft me bezighouden
de kracht van 'samen'
in meerdere facetten

Graag laat ik je binnen in mijn eigen ‘vrouwencirkel’

De eerstvolgende is op 29 juli 2024 

16 september – 28 oktober  – 16 december – 27 januari 2025

De thema’s worden ingevoeld op het moment zelf en gedeeld via de whatsapp groep

"Women Circle of Love"

Een droom om liefdevolle samenkomsten met gelijkgestemde zielen te organiseren was er al lang.  Maar het hoe en wat ontbrak me.  

Zoals altijd vallen puzzelstukjes bij me vroeg of laat wel in elkaar, en mag ik dit nu voor  jullie mooie zielen te organiseren.

Ik wil een ruimte creeëren waar plaats is voor diepgaande gesprekken, onderwerpen die anders moeilijk bespreekbaar zijn, een plek waar vanuit respect en discretie voor elkaar groei, zelfliefde en persoonlijke ontwikkeling mogelijk is.

Deze safe place deel ik graag met jullie, samen met het delen van mijn eigen weg, inzichten en groei.  Doorspekt met uitwisseling van wijsheid, tools, kracht en steun in vele vormen en op verschillende vlakken.  

Een safe place waar je kan ZIJN.  Waar maskers af mogen vallen, waar je mag zakken en landen.  Waar je jezelf mag ontdekken, waar je gedragen wordt.  Niet alleen door mij maar door en voor het collectief.  

Een veilige plek waar emoties niet onderdrukt hoeven te worden, waar begrip is, waar liefdevolle duwtjes worden gegeven om je weer een stapje verder te laten groeien.  

A safe place where you are not alone.

Zaadjes planten en oogsten

Dat ga ik proberen te doen. Mooie zaadjes planten. Want het is niet omdat er gezaaid wordt dat je direct kan oogsten. En of je ooit zal kunnen oogsten, want er moet een wil zijn, liefde en aandacht. Het is mijn insteek om liefdevol verschillende zaadjes aan te reiken, die je al dan niet voor jezelf plant, die we samen verzorgen, voeden en wie weet mogen oogsten.

Het is mijn bedoeling om jullie weerbaarder te maken tegen invloeden van buitenaf. 
‘A tongue has no bones but is strong enough to kill someone’
Ik hoop dat het je nog niet overkwam, maar wees gerust het gebeurd meer dan we ooit kunnen bedenken.
Mocht ik mijn missie kunnen brengen om jullie hiervoor te wapenen en de kracht binnenin jezelf laten ontdekken dat we veel meer zijn en veel meer kunnen dan we ooit bedacht hebben.  Jullie in contact brengen met je werkelijke zelf, je eigen authentieke ziel, met je eigen ritme, je eigen manier van denken en doen, en vooral de persoon achter het geheel die zichzelf volledig accepteert, omarmt, liefheeft en begrijpt. Dan zie ik binnenkort alleen maar vrouwen rondom mij die elkaar versterken, upliften, en vooral bestuiven

Het verhaal van de honingraat

Als ik bestuiven schrijf dan denk ik terug aan mijn honingraat. Een beeld die ik ooit in een healing mocht ontvangen. Een bijenkorf waarin een honingraat ontstond, waar ik als koningin mijn werkstertjes en darren een veilige plek mocht bieden, een 'safe place' waar gewerkt wordt, veel gewerkt voor zichzelf, aan zichzelf en voor het collectief. Voor het hogere doel in de bijenwereld is dit dan het voortbestaan van de kolonie. Eén van de taken van de koningin is ook haar zwerm bijeenhouden. Zonder haar werkbijen zou de koningin en de darren niet overleven. Graag wil ik een schakel en verbinder zijn waar krachten zich kunnen bundelen en waar zoveel moois kan ontstaan.

Enkele belangrijke pijlers

* je wordt gehoord

* je mag er zijn

* er mag intuïtief ontstaan

* geïnspireerd door de natuur

* respectvol en vertrouwen

* open voor eigen interpretatie en inbreng

* thuiskomen en verbinden

Wat mag je verwachten

Thema avonds :
verbinden met jezelf, de natuur, de overkant, tekens….
meditatie, journalling, selfcare, heartfullness, jouw intuïtie ontwikkelen, de reis naar een groter bewustzijn
 

Wat als de magie van het dagelijkse leven ons samen kan helen

Als overkoepelende intentie zou ik durven zetten jezelf minder alleen voelen in het dealen met meerdere uitdagingen in het leven. Dit vooral door je te laten inspireren door de verhalen van hoe andere vrouwen in de groep omgaan met bepaalde dingen.

De kracht mogen voelen van de verbinding met gelijkgestemden en de uitwisseling van wijsheid en steun.
Ik bied je mijn energetische plek waar we op een no nonsens manier kunnen samen zitten. Wegzakken, genieten, ontspannen, voelen en gewoon zijn, en vooral je gedragen voelen door een groep vrouwen die begrip toont, oordeelloos is en waar sisterhood hoog in het vaandel gedragen wordt.
 
 

 

 

"The earth's ancient wisdom teaches us that even in the darkest moments, there is the potential for a new life to crack open and unfold."


"From the cracks in the earth, new life emerges, reminding us of nature's resilience and the possibility of rebirth."

Wat mag je verwachten
wat verwacht ik van jou

Een warme plek

Meermaals mag ik horen, dat de energie die rondhangt in mijn studio zo fijn is.  Waarom zou ik deze dan niet delen met jullie ?
Energie, een hoge vibratie/trilling kan wonderen doen als het gaat om je goed te voelen, je gehoord en gezien te voelen.
 

Wees dus welkom in mijn vrouwencirkel ‘Circle of Love’ waar warmte, genegenheid, begrip en vertrouwen key words zijn

 

 

 

 

Transformatie

Het is de bedoeling om jullie doorheen de ‘Women Circle of Love ‘ avonden bewustwording te brengen en van daaruit een transformatieproces in gang te laten zetten.
 
Het is slechts wanneer we stilstaan en naar binnen gaan, dat we de fluisteringen van ons eigen weten kunnen horen en begrijpen.

 

 

Sisterhood

 

Soms verliezen we door onze groei, vrienden, familie, kennissen en is het op een bepaald moment zelfs een beetje uitzichtloos. 
En dat hoeft helemaal niet.
 
Wanneer je op een andere manier een intense, diepe verbinding, begrip en genegenheid kan vinden met sisters, gelijkgestemden, of noem het wat je wilt.  Dan pas voel je je thuiskomen.

Dat is wat tijdens de ‘Inner Circle’ mag gebeuren

 

 

 

 

Bewustwording en confrontatie

De thema’s die aan bod zullen komen, zullen via een whatsapp groep en/of andere kanalen aangekondigd worden.
 
De topics zullen ontstaan op verschillende manieren.
Door de behoefte van de groep, of door het intuïtief aanvoelen van mezelf wat aangeraakt mag worden.
 
Het is ook mijn bedoeling om informatie te delen die ik interessant vind door oa mensen te laten komen om hun project, missie of thema in de kijker te zetten en op deze manier jullie te laten proeven van iets minder bekends of nieuws.

 

 

Waar ?  Circle of Life – Boomgaardstraat 181 te Kuurne

Wanneer ? 19.30-21.30 uur

Datum : 29 juli 2024. 

Thema : Wordt meegedeeld via de whatsapp groep

Deelnameprijs ?  35 euro kan ter plaatse cash betaald worden of overgeschreven worden op

Ankie Dierick – BE44 6528 1992 7645

Er wordt telkens versnapering voorzien – drank – plaids – kussens om het gezellig te maken.  Breng in de wintermaanden extra sokken of pantoffels mee.

Je kan je opgeven om in een whatsapp groepje geplaatst te worden waar de aankondigingen zullen gebeuren en de thema’s vermeldt zullen worden.  Verder is het niet de bedoeling daarin te communiceren.  Je kan je eender welk moment verwijderen en je kan ook zelf mensen toevoegen.


© 2024 CIRCLEOFLIFE. All Rights Reserved
error: Content is protected !!

Let’s make your vision a reality!

Want to discuss my work or a challenge you’re facing?  Leave your details and I’ll get back to you
circle of life

Newsletter

Sign up to our newsletter

My private room

Dank je om deze brochure te downloaden. Wens je meer info neem dan gerust contact. 

Tips voor newbornshoot

Dank je om deze brochure te downloaden. Wens je meer info neem dan gerust contact. 

Kledingtips & algemene tips

Dank je om deze brochure te downloaden. Wens je meer info neem dan gerust contact. 

Algemene
Infobrochure

Dank je om deze brochure te downloaden. Wens je meer info neem dan gerust contact.