Ankie Dierick

Touch your gold

Boudoirfotografie

EDITIE 4

 

Omdat ik geloof dat elke vrouw uniek en prachtig is deze uitnodiging voor jou.  Het vastleggen van jouw schoonheid in een sensuele boudoirshoot is een kunstvorm die niet alleen jouw buitenkant, maar ook de kracht en het zelfvertrouwen van jouw als vrouw viert.

Opnieuw kan je deelnemen aan deze exclusieve en intieme boudoirfotosessie, waarbij jij centraal staat. Als professioneel  ‘circle of life team ‘van zorgen we ervoor dat je je op je gemak voelt en straalt op de meest natuurlijke en elegante manier.

De boudoirshoot biedt jou de gelegenheid om je innerlijke schoonheid en zelfvertrouwen te omarmen. Het is een kans om jezelf te vieren, ongeacht je achtergrond, leeftijd of lichaamsvormen. Onze doelstelling is om de unieke en prachtige vrouw in jou naar voren te brengen, en dit aan jou te laten zien.

Bij deze sessie draait het om zelfexpressie, empowerment en het vieren van vrouwelijkheid. Je kunt kiezen uit verschillende settings, kledingstijlen en poses die passen bij jouw persoonlijke smaak en comfortniveau. We zorgen ervoor dat de sfeer ontspannen en ondersteunend is, zodat jij jezelf volledig kunt laten zien voor de camera.

Een cacoaceremonie die je hart wat open zet vooraf brengt ons in de juiste stemming. 

Als je geïnteresseerd bent in deze unieke ervaring of als je nog vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op. We staan klaar om jou te begeleiden en te helpen bij het plannen van een boudoirsessie die jouw schoonheid en kracht op de meest prachtige manier vastlegt.

We hopen van harte dat je deze uitnodiging voor dit mooie concept voor groei en zelfvertrouwen aanneemt en samen met ons een onvergetelijke en versterkende boudoirshoot  mag beleven.

Kleur, leeftijd (+18) , achtergrond spelen daarbij  geen rol.

Het event staat dus in het teken van jij als vrouw, je vrouwelijkheid, je zelfliefde, je zelfvertrouwen, je grens verleggen, wetende dat je gedragen, gesteund en begeleid wordt door Lien Duerinck (healer, coach) en door mezelf , maar ook door alle vrouwen aanwezig ! Want ja dit is een event waar meerdere vrouwen kunnen op aansluiten.  En geloof me ik had dit zelf nooit verwacht maar dit werk zo empowerend, zo upliftend voor elk van jullie.

Wat als je….

  • uiterlijke en innerlijke zelfliefde mag ervaren.
  • samen met gelijkgestemde vrouwen kan deelnemen aan een uniek event, waar healing, sensualiteit, een vleugje mystiek en bijzondere sensatie mag samenkomen.
  • vrouwelijke en mannelijke energie evenwichtig mag samensmelten.
  • achteraf unieke beelden mag omarmen.
  • met een groot inzicht naar huis kan gaan.
  • met een klein maar waardevol geschenkje naar huis mag gaan    

Dit wil je echt niet missen !  En al helemaal niet als je de prijs hoort !  Voor slechts 395 euro incl :

* album 20 x 20 * 3 fine art prints * 3 digitals (waarde 274 euro) kan je dit event NU nog boeken. 

Lees alle verdere info in de folder onderaan deze pagina

 

Boudoirfotografie

Yess!!! Je voelt een jaaaaa…

Video afspelen

Wat mag je verwachten

Inner and outer healing

Een event waar je zowel van binnen als van buiten aan jezelf mag en kan werken.

Lien zal je begeleiden met meditatie en in je lichaam landen. Waar ikzelf je zal begeleiden om de beste poses voor je te kiezen om als de mooiste versie van jezelf op beeld te staan

Chocolate en sensuality

Een emotionele en zintuiglijke ervaring met een cacao ritueel die je uitnodigt om verbinding te maken met je diepste wezen en de kern van je hart. Het ontgift je lichaam en je ziel en geeft je immuunsysteem een enorme boost.  Werkt meditatief, kalmeert en brengt rondvliegende gedachtes tot stilstand.  We werken rond emotionele gezondheid en rond ons ‘vrouw zijn’ op meerdere fronten.

 

Male and female power

Aansluitend op de ceremonie gaan we voeling krijgen met steentjes en inzichtkaarten. Lezen we wat er ons mag vertelt worden op dat moment  en gaan we even bewegen om in onze vrouwelijk energie te treden

Photography and unique settings

De setting en locatie is niet steeds dezelfde en wordt op gevoel aangepast aan de groep die zich vormt, zodanig dat we het beste uit jullie zelf kunnen halen in een veilige omgeving.

Video afspelen

Bekijk even de beelden die gemaakt werden van Lien, die zoals ze het zelf zegt, nooit op mijn bed ging liggen krullen !

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Een impressie van onze vorige
Private room on location

Video afspelen
Folder touch your gold door ankie dierick
© 2024 CIRCLEOFLIFE. All Rights Reserved
error: Content is protected !!

Let’s make your vision a reality!

Want to discuss my work or a challenge you’re facing?  Leave your details and I’ll get back to you
circle of life

Newsletter

Sign up to our newsletter

My private room

Dank je om deze brochure te downloaden. Wens je meer info neem dan gerust contact. 

Tips voor newbornshoot

Dank je om deze brochure te downloaden. Wens je meer info neem dan gerust contact. 

Kledingtips & algemene tips

Dank je om deze brochure te downloaden. Wens je meer info neem dan gerust contact. 

Algemene
Infobrochure

Dank je om deze brochure te downloaden. Wens je meer info neem dan gerust contact.