Ankie

Ankie

Founder Photografer

Graag profileer ik mezelf als vintage, romantische portretfotografe met als specialiteit newborn- en geboortefotografie met als tegenpool en toch samenhangend de lifestyleshoots.

Een totaal andere stijl maar toch typerend voor wie ik ben, veelzijdig, duizendpoot en van alles een beetje thuis….

Ik hou van de stijl die je even een beetje terug in de tijd doet wanen, alsook de dromerige beelden die me doen denken aan mijn jeugdjaren en de wel besproken David Hamilton, de mistige, wazige uitstraling en vintage looks. Dit creeëren met de nodige accessoires en stylen van de shoot is voor mij al een uitdaging vooraleer ik aan het fotograferen begin…  Altijd op zoek naar spulletjes triggerd mij tot nieuwe creaties. Dus als je van dingen af wilt of in bruikleen wil geven laat maar komen ..

Het belangrijkste voor mij in mijn fotografie en vooral ook voor jou als klant is de beleving.

Daarom kies ik er ook voor om voldoende tijd te plannen voor de shoots dat ik de juiste beelden kan maken zonder tijdsdruk te hebben.  Ik ben op een punt gekomen dat ik zo goed als mogelijk, stress wil bannen uit mijn leven en dit even te delen met jullie voor dit ene moment.  Ik zou het dan ook fijn vinden dat jullie dit moment speciaal voor jullie voorzien dan ook zo rustig mogelijk kunnen beleven.  Dus plan die dag dan ook je agenda niet overvol.

Voor bepaalde shoots hou ik er ook van om buiten te fotograferen, bij zwangerschapsshoot waarvan ik de bevalling ook doe,of bij loveshoots voor een huwelijk is het leuk een fotowandeling te maken om elkaar beter te leren kennen. Elk seizoen heeft hiervoor zijn charmes. Mijn voorliefde gaat naar de warme zomeravonden met de mooie gouden uurtjes net voor de ondergaande zon. Prachtige beelden kan je hierbij maken ..

Ik probeer zoveel mogelijk een gevoel vast te leggen en niet een plaatje als je snapt wat ik bedoel…  Ik denk dat doorheen de tijd de invloeden van mijn stijl meer en meer zichtbaar worden en dus ga ik er van uit dat de keuze bij mij gevallen is juist omwille van de stijl die ik neerzet.

 

 

[icon name=”camera-retro” class=”” unprefixed_class=””]    CONTACT

Scroll Up
error: Content is protected !!