Tummy

Tummy

Tummy shoot

Is geschikt voor baby’s die in buikligging hun hoofdje al ietwat recht kunnen houden. leeftijd 4-6 maand

Op deze leeftijd kunnen de baby’s op de buik hun hoofdje al ietwat rechtop houden en kunnen ze met behulp in een grote schaal of mand al een beetje rechtop zitten. Op de rug poseren zit er ook nog zeker in dus poses en mogelijkheden genoeg op deze leeftijd. In de studio zijn er genoeg leuke accessoires zoals haarbandjes, mutsjes, leuke broekjes en rokjes, bretelletjes en strikjes die aan gedaan kunnen worden om mooi op de foto te staan. Maar maak je geen illusies we weten ook dat ze op die leeftijd al een willetje kunnen hebben …

 

Wat kan je verwachten?

Voor
Als je interesse hebt in een tummyshoot boek deze dan zo snel mogelijk zodanig dat we nog binnen de aanvaardbare tijd voor zo een shoot een datum kunnen matchen.

Tijdens

Bij dit soort shoot fotografeer ik de baby in buiklig op diverse daarvoor geschikte achtergronden waarop ze comfortabel en in alle veiligheid kunnen liggen.  Er kunnen uiteraard ook nog terug wat foto’s genomen worden op de rug of met een broertje of zusje erbij.

Ook terug een ideale periode om prachtige close ups  te maken, want ook in deze fase is je baby o zo schattig  in al zijn uniekheid, met zijn of haar gekke bekjes en mimieken. In de studio heb ik verschillende accessoires voor deze leeftijd zoals strikjes, bretelletjes, jurkjes, broekjes ….

Investering

prijs 155 euro met inbegrip van 3 digitale afgewerkte beelden met daarvan de prints op 13/18 of 1 print op 20/30

upgrade naar mini boekje mogelijk mits toeslag

Duur ongeveer klein uurtje

 

 

Scroll Up
error: Content is protected !!