huwelijk

huwelijk

Mooie foto’s met unieke momenten,vol emotie….  omdat er schoonheid schuilt in eenvoud !

“Dé” dag van jullie leven waar je reeds zolang naar hebt uitgekeken !!

Iedere bruiloft is anders en daarom is trouwfotografie iets wat op jullie maat wordt uitgevoerd.

Hoe mooi is het niet als je als koppel als kers op de taart in het huwelijksbootje mag treden en dit dan nog eens op een bijzondere manier kan laten vastleggen als herinnering voor later. Het wordt een dag die veel voorbereiding vraag, er zal spanning en druk zijn en dan wens ik voor jullie toch ook een beetje “ont” spanning rond het luikje herinneringen.

De tijd gaat zo snel en herinneringen vervagen zo ongelooflijk met de tijd dat mooie foto’s, een prachtig album, een video je eeuwig geheugen zullen worden. Hoe mooi kan het dan niet zijn om vanaf het begin tot het einde hiervan een backup te mogen hebben professioneel vastgelegd voor altijd.

Wat kan je verwachten?

Voor

Een vrijblijvend kennismakingsgeprek wordt gepland.  Wat zijn je wensen en hoe zal je dag verlopen ? Dit gesprek is tegelijk ook handig om te bepalen of er een wederzijdse klik is. Een voorafgaande loveshoot om elkaar beter te leren kennen is een gegeven overgewaaid uit Amerika die ook leuk is om te voelen hoe we matchen… Als jullie in mij de juiste fotograaf voor jullie bruiloft hebben gevonden, kunnen we verder afstemmen hoe ik alles voor jullie zou kunnen verzorgen

Tijdens

Zo onopvallend mogelijk zal ik gedurende gans jullie dag of volgens afspraak aanwezig zijn om deze mooie dag voor jullie zo in detail en uitgebreid mogelijk vast te leggen zodat je voor jezelf even de stilte in je hoofd terug kan vinden dat dit luikje door iemand tot in de puntjes geregeld wordt.

Investering

Start vanaf 850 euro

Voor verdere info neem vrijblijvend contact

 

 

Scroll Up
error: Content is protected !!