Cakesmash

Cakesmash

Hip en upcoming uit Amerika! Een Smash de cakeshoot!

Een mooie cupcake, of boho taart waar je baby van hartenlust zijn dingetje mee kan doen. Plakkerige handjes ,vieze voetjes en snoetjes worden dus onverbiddelijk het decor!  Uniek en leuk voor kindjes die 1 jaar worden.

Wat kan je verwachten?

Voor
Als je interesse hebt in een smash de cake shoot en je wil de foto’s eventueel gebruiken voor de verjaardags uitnodiging laat dit dan minimum 3 maand voor de verjaardag weten, zodanig dat we een datum kunnen matchen en dat de foto’s nog op tijd klaar geraken.  Er wordt overlegd welk thema en/of kleuren jullie wensen zodanig dat we het decor kunnen aanpassen.

Tijdens
Ik maak vooraf enkele foto’s van de taart en het mooie onaangeroerde decor, dan wat foto’s van jouw baby in zijn mooie outfit met eventueel enkele foto’s samen (in de ‘life’ formule) en dan wordt de taart erbij gezet en je kindje mag lekker met de handjes eten en spelen met de taart. Soms is en beetje aanmoediging nodig, maar als ze eenmaal beginnen dan is het één groot feest!  Hiervan worden de leukste foto’s gemaakt ter herinnering aan deze leuke leeftijd.

Indien gewenst kan ook extra een optie genomen worden om de baby nog te fotograferen in een badje achteraf, dan zijn ineens de plakkerige handjes en voetjes weer proper. (ook weer de ‘life’ formule dan)

Investering

prijs ‘basic cakesmash’ 195 euro met inbegrip van 6 digitale afgewerkte beelden met daarvan de prints op 13/18 of 2 prints op 20/30

OF mini boekje met 6 beelden

of de ‘life’ formule die komt op 275 euro met extra foto’s ouders en broer of zus met inbegrip van 12 digitale afgewerkte beelden met daarvan de prints 13/18 of 3 prints op 20/30

OF mini boekje met 6 beelden 10/10 of 10/15

 

Duur ongeveer 3/4 uur met badje 1.5 uur

 

 

Scroll Up
error: Content is protected !!