Baby two

Baby two

Na het eerste levensjaar vol mooie fotomomenten is het meestal een beetje stilletjes en dan is de mijlpaal van het tweede levensjaar weer een geschikt momentje om wat mooie foto’s te maken en eens te kunnen naast de foto’s leggen van het eerste levensjaar.  Om te zien, te beseffen hoe snel alles aan ons passeert zonder dat we er erg in hebben !!

Wat kan je verwachten?

Voor
Als je interesse hebt in een baby two shoot en je wil de foto’s eventueel gebruiken voor de verjaardags uitnodiging laat dit dan minimum 3 maand voor de verjaardag weten, zodanig dat we een datum kunnen matchen en dat de foto’s nog op tijd klaar geraken.  Er wordt overlegd welk thema en/of kleuren jullie wensen zodanig dat we het decor kunnen aanpassen.

Tijdens
De shoot kan opgesteld worden in een bepaald decor, je kan opteren voor een lifestyle shoot en de shoot kan zowel binnen als buiten georganiseerd worden.

Ik luister graag naar jullie wensen en dan kijken we wat kan.  Bekijk de foto’s om een idee van de stijl te krijgen waarin ik fotografeer, zodanig dat jullie zich hierin zeker kunnen terug vinden.

Investering

prijs 155 euro met inbegrip van 6 digitale afgewerkte beelden met daarvan de prints op 13/18 of 1 prints op 20/30

upgrade naar mini boekje mogelijk mits toeslag

sheet met alle gemaakte beelden

Duur ongeveer  3/4 uur

 

 

 

 

Scroll Up
error: Content is protected !!